top of page

bevoorrechte dame


Sinds half april is Lara nog de enige dame in ons hondengezelschap. Ze redt zich er prima mee. Af en toe blaft ze de mannen op hun plek. Verder geniet ze van de bevoorrechte positie die ze heeft. Ze is de enige die altijd met Dick mee mag bij het boodschappen doen, bij ons boven mag slapen en mee gaat wandelen. Ook het ballengooifestijn elke middag is alleen voor haar (Eddy heeft het opgegeven). De mannen vinden het prima, die hebben belangrijker dingen te doen zeggen ze. Zij hebben weer andere rechten, zoals tegen mij aanliggen op de bank en spelletjes met snoepjes.

P.s. die hoek van de tafel is er door Donder afgebeten, daar heeft Lara niets mee te maken (moest ik van haar vermelden).

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page