© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

hij komt er wel

16 Jul 2019

Wick ziet iets lekkers en is een en al concentratie. Het gaat goed met Wick. Hij is verreweg de bangste hond die we ooit kregen. Zijn onzekerheid en voernijd hebben wat strubbelingen opgeleverd, maar het gaat beter. Wick is hier nu bijna een jaar en we hebben al een paar keer gezien (bij Brandon en Donder) dat er pas na anderhalf jaar vertrouwen en rust begint te komen. Wickje heeft misschien wel twee jaar nodig. Hij doet goed mee, hij is niet meer bang voor Donder en hij durft zich steeds vaker te ontspannen. Jaren van stress laten hun sporen na. Wick heeft zeven jaar asiel achter de rug, waar hij altijd op zijn hoede heeft moeten zijn. We geven hem tijd, liefde en rust. Wick komt er wel. 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje