top of page

werk


Hoewel ik mijn werk altijd buiten de berichten van Erve Knots houd, moet ik daar vandaag toch even een uitzondering op maken. Gisteren ben ik namelijk aangenomen bij de Graduate School van de Rijksuniversiteit Groningen. Dat betekent dat ik de komende jaren promotieonderzoek mag doen naar mijn geliefde onderwerpen werk en zingeving. Ik was al een poosje bezig, maar nu is het officieel. Daarnaast ben ik met mijn collega's in Groningen ons bureau voor werk en zingeving verder op de kaart aan het zetten. Mijn nieuwe werk krijgt vorm. Van mijn kantoor in Amersfoort ga ik nu echt afscheid nemen. Spannende tijden dus. En de dieren? Die zal het een zorg zijn, als ze maar op tijd eten en knuffels krijgen.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page