© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

werk

9 Jul 2019

Hoewel ik mijn werk altijd buiten de berichten van Erve Knots houd, moet ik daar vandaag toch even een uitzondering op maken. Gisteren ben ik namelijk aangenomen bij de Graduate School van de Rijksuniversiteit Groningen. Dat betekent dat ik de komende jaren promotieonderzoek mag doen naar mijn geliefde onderwerpen werk en zingeving. Ik was al een poosje bezig, maar nu is het officieel. Daarnaast ben ik met mijn collega's in Groningen ons bureau voor werk en zingeving verder op de kaart aan het zetten. Mijn nieuwe werk krijgt vorm. Van mijn kantoor in Amersfoort ga ik nu echt afscheid nemen. Spannende tijden dus. En de dieren? Die zal het een zorg zijn, als ze maar op tijd eten en knuffels krijgen. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje