© Erve Knots

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

26 Mar 2020

25 Mar 2020

24 Mar 2020

23 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

dappere driepoot

26 Jun 2019

Ongeveer een maand nadat Ollie vorig jaar bij ons kwam wonen, heeft hij zich waarschijnlijk verstapt en sindsdien loopt hij mank. De dierenarts is er al een keer bij geweest en hij wist op dat moment ook niet wat hij ervan moest denken. We hebben Ollie een poosje Ibuprofen gegeven, maar dat gaf geen verbetering. Af en toe leek het of het beter ging, maar dat was niet blijvend. Nu loopt hij al heel wat maanden erg mank. Hij kan eigenlijk niet op zijn linkervoorpoot staan. Zou er een spier of pees afgescheurd zijn? Binnenkort komt de dierenarts weer en gaan we een uitgebreider onderzoek laten doen. Inmiddels is de dappere vent helemaal gewend aan het leven op drie poten. Een varken kan dan heel moeilijk lopen, maar hij redt zich. Hij heeft zeker geen pijn, hij eet goed, ligt graag bij zijn vrienden, en vindt een buikmassage niet te versmaden. Ik denk dat het enige verschil is dat hij op vier poten nog wat meer het hele erf over zou struinen. We gunnen het hem zo dat dat kan, maar we moeten afwachten of dat ooit weer kan. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje