top of page

hitteplan Erve Knots


35 graden vandaag! Ons hitteplan: alle dieren krijgen drie keer per dag fris, koel drinkwater. De varkens krijgen twee keer per dag vers water in hun modderbad en wie wil krijgt een koude douche (Vrouw Holle en Ollie vonden dat lekker). Alle honden en katten kunnen terecht in gekoelde ruimtes met airconditioning. De cavia's hebben een zak diepvriespatat met een theedoek eromheen in hun hok (we waren vergeten de koelelementen in de vriezer te leggen). Iedereen kan ergens in de schaduw liggen. De watervogels kunnen een duik in de vijver nemen. Wij zelf lopen ons deels in het zweet voor al onze bewoners, maar als het even kan zitten we te chillen in de airco. Goed voor mekaar toch?

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page