top of page

roofkonijn


We hebben een roofkonijn! Lizzy is een paar weken geleden ontsnapt en we kregen haar niet meer te pakken. Samen met Klaver is ze op het hele erf te vinden. Prima leven hier, zou je denken. Maar het blijkt niet genoeg. Vanavond stonden de buren aan de poort met een krat waar Lizzy in zat. Ze bleek al dagen hun groentetuin te bezoeken en heeft een voorkeur voor jonge boontjes. Dat kan natuurlijk niet en we waren heel blij dat ze gevangen was. We zetten haar weer bij haar familie in de ren, maar voor we ons omdraaiden, racete ze langs ons heen. Weer ontsnapt! Nu moet buurman Johan nóg een poging doen om haar te vangen. Wij maken de ren morgen beter dicht (het bleek dat ze onder het poortje door kon) en hopen dat ze nog een keer in de val (krat) loopt.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page