top of page

kippenreorganisatie


Het is leeg in dit kippenhok. Vandaag zijn tien van onze kipjes met twee haantjes verhuisd naar een andere fijne plek. Met dank aan Krulstaarten! Deze actie is onderdeel van een grotere reorganisatie. Een poos geleden zijn er al een stel haantjes verhuisd naar het Ganzenparadijs. In dit kippenhok -met grote ren- wonen Wiebe en Frits met hun dames. Wiebe en Frits zijn nu nog de enige hanen op het erf. Zij mogen niet meer op het erf om verdere gezinsuitbreiding te voorkomen. Morgen komen er nog wat meer kipjes bij, die we uit de werkplaats gaan plukken. Als dat gelukt is, hebben alle kipjes een fijn nachthok en bestaat de totale populatie uit nog 'maar' zesentwintig kippen. Voor Chickie (rechts) is morgen een grote dag, want zij woonde tot nu toe bij de cavia's en als ze morgen wakker wordt kan ze voor het eerst rondstappen in de grote ren.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page