© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

dametje

18 May 2019

Onze Nikki doet het nog goed. Zestien wordt ze binnenkort. Ze heeft geen lipjes en nauwelijks nog tanden, maar ze redt zich er prima mee. Ze kwijlt nog wel eens als ze slaapt, dus haar vacht is niet altijd even proper, maar wat maakt het uit. Ze ligt nog altijd graag in mijn nek en volgt dan wat ik typ. Bijzonder poesje is het. Met geen andere kat heb ik ooit zóveel contact gehad. Ze lijkt wel een hondje. Ze zit nu luid spinnend naast me, want ze heeft net haar luxe kattenmousse op. Klein verwend dametje is het, maar ze is het dubbel en dwars waard. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje