top of page

vrij leven


Klaver is al lang geleden ontsnapt uit haar ren en sindsdien leeft ze op het hele erf. En ook daarbuiten, zoals je ziet. Lizzy (de zwart-bruine) heeft zich sinds kort bij Klaver gevoegd. Samen trekken ze de wijde wereld in. Doodeng, want daar schuilt zoveel gevaar. Vangen van deze twee lukt niet en dus moeten we aanzien hoe ze het avontuur opzoeken. Gelukkig komt hier nauwelijks verkeer en de vos is nog niet actief. Als het mis gaat, dan moeten we leven met het idee dat de dames een geweldig vrij leven hebben gehad. We hopen ook dat ze niet worden opgemerkt door een mannelijk wild konijn, want dan breidt de familie zich uit. Wat je toch allemaal meemaakt op Erve Knots. Je bedenkt het niet.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page