top of page

verdrietig bericht


Becky is overleden. We hebben haar maar zes jaar bij ons mogen hebben. Vanmiddag hebben we haar in laten slapen, omdat haar nieren het begaven. Becky was al een poosje ziek. We hebben daar niet eens veel van gemerkt. We zagen wel dat ze was afgevallen en dat haar achterpootjes kaal waren geworden. Ze was echter wel levendig en de laatste tijd trok ze meer naar ons toe. Misschien had dat ons moeten waarschuwen. Pas gisteravond was ze sloom. Vanochtend ben ik met haar naar de dierenarts gegaan en daar bleek dat haar nieren bijna niet meer werkten. Becky is nooit een heel gezond katje geweest. Ze had altijd last van haar oogjes en bleef (te) slank en klein. De laatste weken sliep ze 's nachts bij me en we startten de dag met een uitgebreide knuffel. Lief, bescheiden en zacht, dat was ze. Ze heeft volop genoten van haar erfleven. Wat bijzonder aan haar was is dat ze nooit geluid maakte. Ze spinde niet en miauwde niet. Hoe bescheiden en op de achtergrond ze ook was, het is een groot gemis de kleine schat niet meer bij ons te hebben.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page