top of page

is daar wat lekkers?


Bebe houdt in de gaten wat zijn buren te eten krijgen. Pim en Femke wonen 's nachts in de voorstal en Bebe is bang dat zij lekkere dingen voorgeschoteld krijgen waar hij niet bij kan. Eigenlijk geeft Bebe helemaal niet zoveel om eten. Dat is al zo sinds hij een klein geitje was. Wel is hij altijd bezig om te zorgen dat de anderen niets krijgen. Als wij stukjes appel of kool rondstrooien, dan heeft hij de grootste moeite om iedereen bij de lekkernijen weg te houden. Het lukt hem nooit, want iedereen grist toch zijn portie wel mee. Uiteindelijk geeft hij het op en eet zelf wat er overgebleven is. Wie de baas wil spelen, loopt het beste mis. Ben benieuwd wanneer hij dat door krijgt.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page