© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

is daar wat lekkers?

2 Apr 2019

Bebe houdt in de gaten wat zijn buren te eten krijgen. Pim en Femke wonen 's nachts in de voorstal en Bebe is bang dat zij lekkere dingen voorgeschoteld krijgen waar hij niet bij kan. Eigenlijk geeft Bebe helemaal niet zoveel om eten. Dat is al zo sinds hij een klein geitje was. Wel is hij altijd bezig om te zorgen dat de anderen niets krijgen. Als wij stukjes appel of kool rondstrooien, dan heeft hij de grootste moeite om iedereen bij de lekkernijen weg te houden. Het lukt hem nooit, want iedereen grist toch zijn portie wel mee. Uiteindelijk geeft hij het op en eet zelf wat er overgebleven is. Wie de baas wil spelen, loopt het beste mis. Ben benieuwd wanneer hij dat door krijgt.

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje