© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

ze wordt ouder

4 Mar 2019

Onze lieve Mel. Melua wordt oud. Ze heeft steeds meer moeite met opstaan. Haar achterpoten zijn wat wiebelig. We geven haar 's nachts een warmtelamp en af en toe pijnstillers. We knuffelen zo vaak mogelijk en we geven haar alle aandacht die we hebben. Het lastige is dat zij op een ander deel van het erf woont dan de rest van de honden. Mas en Sergio zijn een deel van de dag bij haar en wij zoveel mogelijk, maar in de winter zijn we daar minder dan in de zomer. We hopen dat we een mooie zomer voor de boeg hebben, zodat Melua haar oude botten lekker in de zon kan warmen. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje