top of page

de toekomst


Vandaag kwam er weer een bos bloemen van lieve mensen die meeleven met de ellende die we de laatste tijd meemaakten. Zo fijn, al die steun. De afgelopen weken hebben ons duidelijk gemaakt hoe kwetsbaar we zijn en daarmee ook ons dierentehuis. Zoveel dieren verzorgen vraagt veel van je en als alles goed gaat, is het makkelijk te doen, maar als je wat minder aankunt, wordt het snel zwaar. Het is een grote verantwoordelijkheid en die nemen we serieus. Het zal betekenen dat niet ieder dier dat overlijdt wordt opgevolgd door een ander dier in nood. De huidige Erve Knots familie is een heerlijk stel en we hebben onze handen vol om hun leven zo goed mogelijk te maken. Uitbreiding zit er niet meer in, maar gelukkig kun je dieren ook steunen zonder ze zelf alle dagen te verzorgen.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page