top of page

ik doe gewoon mijn werk


Sergio is eigenlijk onze enige echte 'blafhond'. De rest blaft alleen als er wat is: postbodes, honger, luchtballonnen of een vreemd geluid kunnen de trigger zijn en na een paar minuten is alles weer rustig. Sergio doet bij blafconcerten van de groep nauwelijks mee, maar hij haalt de schade in door 's ochtends en 's middags gewoon een uur voor zich uit te gaan zitten blaffen. Hij vindt het de normaalste zaak van de wereld, het hoort bij zijn ras. Mastins laten namelijk de wolven in de omgeving weten dat ze er zijn en het niet moeten wagen om in de buurt te komen. Nu er wolven in Nederland zijn, kan dat misschien nog eens van pas komen, maar toch manen wij hem regelmatig tot stilte. Hij begrijpt er niets van, want hij doet gewoon zijn werk, zegt ie.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page