top of page

ongeluk


Dit was de file op de A28 die ik vanmiddag veroorzaakt heb. Ik zit hier naast de man van het bergingsbedrijf die mijn auto naar een veilige plek bracht. Vanmiddag dacht ik vroeg thuis te zijn, maar ik kwam pas om acht uur op het station van Coevorden aan. Ik ben rond half vier op twee auto's geknald, die net een aanrijding hadden gehad. Die auto's reden bijna onmiddellijk weg, zodat ik alleen tussen het voorbijrazende verkeer stond. Mij auto deed het niet meer. Ik was behoorlijk overstuur en na een paar minuten stopte er een jonge vrouw met een witte bestelbus achter mij. Ze zorgde er met haar bus voor dat het goed zichtbaar was dat ik daar stond. Ik ben haar eeuwig dankbaar. De politie ging op zoek naar de auto's die verdwenen zijn, maar ik heb nog niets gehoord. Mijn handen en armen hebben de klap opgevangen en die zijn nu een beetje gezwollen en blauw. Hilarisch was dat ik, terwijl ik nog in de rook van de airbags zat, gebeld werd door Tesla, omdat ze in hun systeem hadden gezien dat ik gecrasht was. Of ik oké was? Nou, gelukkig wel. Als jullie de berichten een beetje hebben gevolgd was dit de derde keer in ongeveer een maand dat er onheil over ons kwam. Laten we hopen dat het nu klaar is. Ik ga nu even wat katten knuffelen.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page