top of page

geen operatie


Vandaag moest Max naar de dierenarts voor een operatie die al weken in voorbereiding was (we moesten eerst zorgen dat hij een betere conditie kreeg, want hij was steeds ziek). Hij heeft kanker aan zijn ooglid en zijn oog zou verwijderd worden. De operatie is niet doorgegaan. Waar we bang voor waren, is waarheid gebleken. Zijn voorhoofd en oor zijn ook al aangetast. In overleg met de dierenarts hebben we besloten dat Max niet geopereerd wordt, maar medicijnen krijgt om de ziekte te onderdrukken. Als het ooit niet meer houdbaar is, gaan we afscheid van hem nemen. Max voelde zich de laatste tijd weer veel beter, zijn oog is lang niet altijd zo slecht als op de foto en met de medicijnen zal het vast en zeker nog een poos goed met hem gaan. We gaan hem lekker verwennen de komende tijd.

ps. met mij ging het vandaag al een stuk beter.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page