top of page

dat scheelt


Weet je waar wij voor de dieren, na katten- en hondenvoer, het meeste geld aan kwijt zijn? Aan sla, komkommer, appels, wortels en paprika. Er zijn namelijk nogal wat groente-eters op Erve Knots. Zo krijgen de ganzen en eenden bijvoorbeeld elke dag een krop sla of andijvie. De konijnen en caafs krijgen elke dag komkommer of paprika en de kipjes krijgen een mix van groente en fruit. De varkens lusten alles en die krijgen wortels, komkommer, banaan, of wat er maar in de aanbieding is. Daarom is het zo fijn dat we regelmatig een doos groenteafval van de Plus supermarkt in Dalen krijgen. Dat scheelt zomaar een paar euro op zo'n dag. Sinds we nieuwe buren hebben, krijgen we van hen ook groenteafval en oud brood en dat betekent nog eens een slok op een borrel. Zo fijn.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page