top of page

vorig jaar kwam Sergio


Een jaar geleden haalden wij deze grote jongen op uit IJsselstein, waar hij met de bus uit Spanje aankwam. Lennox was nog maar net overleden, toen ik hem op de site van Animal in Need zag staan. Hij stond als urgent benoemd, want hij had het moeilijk in het asiel. Sergio was depressief. We besloten om hem niet te laten wachten. Verdriet om Lennox kon samengaan met blijdschap omdat we een nieuwe hond een plek konden bieden. We hebben best wat met hem te stellen gehad, want hij bleek een ontsnapartiest. In de vrieskou van -15 met een stevige wind hebben we in een week de omheining van het hele terrein moeten ophogen naar 1 meter 50. In de loop van het jaar hebben we hem zien opbloeien naar de vrolijke vent die hij is. Dolgelukkig met zijn vriend Mas. Die twee zijn intussen onafscheidelijk. Sergio is een onverstoorbare hond, maar wil wel elke dag een uurtje blaffen, zoals het Mastins betaamt. En hij houdt van eten, .... man, wat houdt hij van eten. Niets is veilig voor hem en we hebben geleerd om alles hoog te zetten. Hij is een grote knuffelkont en kan snurken als de beste. Wat zijn we gek met hem.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page