top of page

wie zit daar?


Wie zit daar tussen de varkens? Dat is onze Klaver. Het half wilde konijntje dat afgelopen jaar bij ons kwam wonen. Al snel wist ze te ontsnappen uit de ren die we voor haar en haar zus hadden gemaakt. Klaver woont nu al maanden op het hele erf, maar blijft wel binnen de omheining (voor zover we weten). Ze woont bij de varkens. Of ze daar ook slaapt weten we niet, maar 's ochtends zit ze op haar achterpootjes te kijken of het voer er al aankomt. We vinden overal keuteltjes, daardoor weten we waar ze allemaal komt. Haar zus Huppel is al lang geleden ook ontsnapt en verdwenen, evenals de witte jongens Marco en BB. Zij hebben de vrijheid niet overleefd. Klaver dus wel en ze lijkt zich prima te vermaken tussen haar grote vriendinnen.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page