top of page

pelletperikelen


Gisteravond begon de pelletketel heel erg te roken. Gelukkig wel door de pijp buiten. Op een gegevens moment leek het alsof we op een stoomboot zaten, we zagen door alle rook het andere huisje niet meer. We hebben het even aangekeken, maar om twee uur 's nachts (dan maken de honden ons altijd wakker en voeren we hen, ja, dat is idioot, maar het is niet anders) heeft Dick de ketel maar uitgezet. Dat betekende weer een dag in de kou en niet douchen. Een struik was helemaal zwart door de rook en het hele huis en erf stonken alsof we brand hadden gehad. Eind van de middag kwam de monteur, Jeroen, en die heeft de ketel weer gemaakt. Er zat van alles verstopt, ook een luikje dat we hadden moeten schoonmaken. "Hebben jullie de gebruiksaanwijzing dan niet gelezen?", vroeg Jeroen. "Eh, nee, wie doet dat nou?" In ieder geval lijkt alles het weer te doen en hebben we weer warm water. Het is even wennen dat duurzame leven, maar dan heb je ook wat.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page