top of page

matjes voor Mojo


De vloer van de Klaproos (mijn werkhuisje) ligt vol met matten en matjes. Dat heeft te maken met Mojo (links). Mojo kan slecht lopen en op een gladde vloer bijna niet. Eerst lag er een groot vloerkleed, maar nadat daar een paar keer op geplast was, stonk dat te hard. Nu hebben we een hele rij kleedjes die (af)wasbaar of vervangbaar (van de kringloop) zijn en daarmee redt Mojo het best. Hij kan overal komen. Voor wie eens wil zien hoe Mojo loopt: klik hier. Dat filmpje heb ik ruim drie jaar geleden gemaakt. Ik zag het net sinds lange tijd terug en het viel me mee. Hij loopt nog steeds bijna net zo en is dus niet hard achteruit gegaan. Buiten heeft hij meer grip en dan komt hij redelijk vooruit. Schrik niet, als je het voor het eerst ziet, is het aangrijpend om te zien.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page