top of page

werk verzet


Het einde van de kerstvakantie 2018-2019. We hebben heel wat werk verzet: naast het gewone werk dat iedere dag gedaan moet worden, hebben we het huis opgeruimd en schoongemaakt, de voorstal uitgemest (Dick heeft geploeterd vandaag), het caviaverblijf helemaal uitgemest, het erf en de werkplaats opgeruimd en extra verlichting aangelegd op het erf. Op een normale dag zijn we drie tot vier uur bezig met voeren en schoonmaken, nu waren dat er nog wat meer. Mijn handen zijn een beetje overbelast van al het uitwringen van doekjes, maar we kijken met voldoening terug op deze twee weken.

In deze vakantie was ik ook bezig met mijn onderzoek naar werk en zingeving en las ik het boek 'Werk verzetten' van Peter Henk Steenhuis. Dat boek gaat over hoe we zin kunnen ervaren in ons dagelijks werk. Eén van de manieren waarop mensen zin ervaren is als ze met voldoening terugkijken op een geklaarde klus. Wat dat betreft zijn we meer dan geslaagd.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page