top of page

een nieuw jaar


Het eerste bericht van 2019. Na zeven jaar (bijna) elke dag een bericht, is dit voor mij mijn favoriete manier geworden om de dag af te sluiten. Dick gaat vroeg naar bed, ik loop nog even langs alle dieren, sluit de hokken en ga daarna naar mijn werkhuisje om met de katten daar te knuffelen en een stukje te schrijven. Hoewel iedere dag een bericht mij wel eens wat veel is, kan ik toch niet zonder. Het is voor onszelf ook een dagboek. In 2019 ga ik dus gewoon door. De terugblik op het jaar doe ik pas als ik het jaarverslag voor onze stichting schrijf (dat staat ook op deze site).

Gisteravond was een redelijk rustige avond, maar toen om twaalf uur het vuurwerk losbrak, raakten Wick en Brandon toch overstuur en heb ik tot half twee bij hen gezeten (en daar was ik vandaag wat brak van). Vanaf morgen is alles weer normaal. Op naar een jaar waarin we het met onze grote dierenfamilie hopelijk weer goed zullen hebben. Jullie lezen er hier alles over en ik hoop dat jullie ook een goed jaar zullen hebben.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page