© Erve Knots

28 May 2020

26 May 2020

24 May 2020

19 May 2020

17 May 2020

Please reload

Recente Berichten

Ousi, de rebel

23 Apr 2020

Ousi woont nog steeds op het erf, maar de toenadering tot Ollie en vrouw Holle vlot nog niet erg. Het helpt niet dat Ousi het nodig vindt om Ollie af en toe in zijn billen te bijten. Ollie schrikt zich dan te pletter en Vrouw Holle komt toesnellen om Ousi weg te jagen. Het stelt nauwelijk iets voor wat ze doet, maar het bevordert de integratie niet. 's Avonds heel laat kruipt ze stiekem bij de grote varkens in het stro (op een veilige afstand) of ze slaapt in de werkplaats in het hooi. Ze heeft het enorm naar haar zin aan deze kant van het hek en als ze zich nou wat beter gaat gedragen weet ik zeker dat ze welkom is bij de grote varkens. Voorlopig geniet ze volgens mij nog teveel van een beetje rebellie. Ze is door Jip en Janneke zo lang op haar plaats onder aan de ladder gezet, dat ze nu alle vrijheid wil. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje