© Erve Knots

28 May 2020

26 May 2020

24 May 2020

19 May 2020

17 May 2020

Please reload

Recente Berichten

Karel Nakworst

19 Apr 2020

Eddy heeft misschien wel de meeste bijnamen van al onze dieren. Hier komen ze: de Generaal, de Burgemeester, Shrimp, Ed Kroket, Eddemans, kefkever, de heer K. Nakworst (oftewel Karel Nakworst) en Eddeke. Ik vergeet er vast nog wel een paar, maar deze zijn de meest gebruikte. Hoe komt een hond aan zoveel bijnamen? Tja, daar moet je een actief, gek, druk, lief, ondeugend hondje voor zijn. Ed maakt het niet uit hoe we hem noemen. Als ie maar met zijn kleedjes en kussens rond mag sjouwen, balletjes van Lara mag jatten, lekkere brokjes krijgt en véél knuffels. Dan hoor je hem nergens over, zegt ie. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje