© Erve Knots

28 May 2020

26 May 2020

24 May 2020

19 May 2020

17 May 2020

Please reload

Recente Berichten

Ousi rukt op

3 Apr 2020

Sinds gisteren loopt Ousi op het erf. Ze vond het niet meer zo leuk bij Jip en Janneke. Ze gaat 's nachts nog wel in haar vertrouwde hut bij Janneke slapen, maar in de ochtend wil ze naar het grote erf. Ze smikkelt dan eerst haar speciale bak met voer op (ze krijgt als enige warm water bij haar brokjes) en gaat dan op trektocht over het erf en door de gebouwen. Tegen de middag is ze wel toe aan een dut, maar ze mag nog niet dicht bij de grote varkens liggen. Gisteren lag ze nog vóór de kapschuur en vandaag, toen de anderen sliepen, ging ze stiekem binnen om het hoekje liggen. Ben benieuwd hoe lang het duurt voor ze tussen de Vrouw Holle en Ollie ligt. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje