© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

Mathilde heeft haar draai gevonden

16 Dec 2019

Mathilde heeft haar draai gevonden. Veertien maanden zat ze op zolder nadat ze bij ons kwam wonen. Die ruimte van 40 vierkante meter was genoeg om te wennen aan haar nieuwe huis. Ze kwam de ladder niet af en ik bracht haar dagelijkse haar natje en droogje en een schone kattenbak. Haar broer zette al snel de stap om de wereld te gaan verkennen, maar Mathilde deed het kalm aan. Toen ze eenmaal wel de ladder af kwam, bleek ze ineens heel ondernemend. Ze is veel buiten, komt overal en weet de weg naar haar huis goed te vinden. Nu het wat kouder is, zit de graag binnen. Deze plek op het kleine groene bankje in mijn werkruimte is haar favoriet. Ze weet dat ik daar dadelijk kom zitten en dan gaat ze gezellig tegen mijn hoofd aan liggen. Helemaal thuis is ze en daar zijn we allemaal blij mee. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje