© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

Piri in het ziekenhuis

14 Dec 2019

Afgelopen week heeft Pirelli (Piri) in het ziekenhuis gelegen. Hij werd de afgelopen tijd steeds magerder en het vorige weekend werd hij ook sloom. Toen hij dinsdag door Dick en Ina naar de dierenarts werd gebracht (ik was aan het werk) hield ik mijn hart vast. Zou hij er nog zijn als ik 's avonds thuis kwam? Hij is tenslotte al bijna zestien. Gelukkig bleek het 'maar' een ontsteking in zijn darmen te zijn. Hij moest even aansterken, kreeg wat injecties en kan nu verder thuis herstellen. Hij is nog wat zwak, maar zodra ik op de bank naast hem kom zitten, kruipt hij op schoot en laat met luid gespin horen wat hij daarvan vindt. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje