© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

van vrijbuiter naar huismus

6 Dec 2019

Je moet twee keer kijken voor je haar ziet. Loenie heeft een mooie schutkleur. Loenie is nu bijna elf jaar en woont al weer zes jaar bij ons. De eerste vijf jaar was ze bijna uitsluitend op het erf te vinden. In de werkplaats, bij de varkens, op een stoel in de kapschuur, overal sliep ze liever dan binnen. Zomer en winter. Hele stukken van het erf waren van haar. Daar duldde ze geen andere katten. Nu ze wat ouder en milder is, komt ze veel vaker binnen. Lekker op de warme pelletketel of in de Klaproos op de vloerverwarming, ze weet de geneugten van het binnenleven te waarderen. Van vrijbuiter naar huismus, het kan hier allemaal. 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje