© Erve Knots

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

26 Mar 2020

25 Mar 2020

24 Mar 2020

23 Mar 2020

22 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

Wollie, de buurman

19 Oct 2019

Door alle drukte van de laatste tijd lukt het me niet om elke dag een bericht te posten. Acht jaar lang lukte het wel, dus dit is een bijzondere tijd. Toen ik met deze blog begon, was het mijn bedoeling om de kleine gebeurtenissen op Erve Knots op te schrijven. Als een soort verslaggever van een piepklein plekje op aarde.

Het leven staat ook nu niet stil, dus als het maar even kan, schrijf ik de berichtjes. Vandaag over Wollie, één van onze buurkatten. Wollie heeft ontdekt dat hij door het badkamerraampje van de Klaproos kan, en dat daar vaak lekkere dingen staan. Hij is nog wat voorzichtig, maar ik heb hem verteld dat dat niet hoeft. Elke kat is hier welkom. Er zijn minstens drie katten 'van buiten' die hier elke dag komen. Erve Knots is namelijk een soort buurtsnackbar. Mussen, Nijlganzen, muizen en katten zijn regelmatige bezoekers. Onze vaste bewoners zijn eraan gewend. Bijna altijd worden gasten vriendelijk ontvangen en krijgen een hapje mee. Gastvrijheid is een hoog goed voor alle Knotsers.  

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje