© Erve Knots

7 Jul 2020

3 Jul 2020

2 Jul 2020

30 Jun 2020

27 Jun 2020

26 Jun 2020

22 Jun 2020

Please reload

Recente Berichten

Lara is blij

20 Sep 2019

Wat had ze het moeilijk deze week, onze Lara. Ze is zo verknocht aan Dick en hun vaste uitjes. Geen dagelijkse wandelingen in het bos (ik had er maar twee keer tijd voor), geen slapie kunnen zijn, geen bijrijder. Maar nu is Dick in ieder geval weer thuis, dat scheelt een hoop. Ze ligt aan zijn voeten en kijkt tevreden naar hem op. Ze is blij. Het gaat goed met Dick. Geen koorts meer, bloeddruk goed en weer een gevoel van fitheid. Zijn been is nog lang niet genezen, daar komt tweemaal per dag de thuiszorg voor, maar alles komt goed. Naar het bos kan nog lang niet, maar Lara kan daar mee leven, zolang ze maar weet dat hij wel in de buurt is. 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje