© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

Hector is happy

18 Feb 2019

Een zonnige foto van Hector. Wat gaat het goed met de kleine man. Hij is blij met zijn twee grote Kune-vrienden Vrouw Holle en Ollie. Hij ligt elke nacht tegen hen aan. Hij is zelfs een beetje oranje verkleurd door de talg uit hun klieren. Op een mooie dag als vandaag scharrelt hij lekker over het erf. Het lopen gaat nu zó goed. Eén van zijn hoefjes is voor altijd vervormd, maar hij redt er zich prima mee. Dit zijn goede tijden voor hem, na zijn start als carnavalsvarken, de verwaarlozing bij zijn tweede baasjes en de operaties die hij hier moest ondergaan om een normaal leven te kunnen hebben. Hector is happy en wij dus ook!

 

 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje