© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

groeten van Mojo

8 Feb 2019

Jullie krijgen de groeten van Mojo. Het gaat goed met hem, naar omstandigheden dan. Hij loopt natuurlijk slecht, maar dat doet hij al jaren. Het is bijna vier jaar geleden dat hij zijn doodvonnis kreeg, maar hij trekt zich er niets van aan. Hij doet lekker mee, is vrolijk en alert en verheugt zich iedere avond op zijn snoepjes. Het is soms moeilijk om aan te zien hoe hij zich voortbeweegt en hoe klein zijn wereld is geworden, maar als je bij hem zit en hij spint, knuffelt en speelt zelfs, dan weet je dat hij nog genoeg plezier in het leven heeft. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje