zielige frutsels


Ik heb totaal geen groene vingers. In de twee oude voerbakken (de slowfeeders waar de geiten steeds in gingen staan) heb ik dit voorjaar sterke struikjes geplant. Ze leken ons, met hun taaie, stekelige blad, kip- en eend-bestendig. Daarnaast zijn de bakken te hoog voor de eetgrage varkens en dus zouden het mooie volle struiken kunnen worden, dachten we. Compost onderin de bak, goede aarde erbovenop, ik heb er alles aan gedaan om het de struikjes naar de zin te maken. Het resultaat na al die maanden is dat ze wel kleiner lijken te zijn geworden. Ik geef ze nog jaren de tijd om te groeien, dus wie weet wat er nog ontstaat, maar voorlopig blijven het wat zielige groene frutsels.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots