© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

creatief tuinieren

25 Dec 2018

Het was ooit de bedoeling dat er voor de kippenren een laurierhaag zou groeien. De drie struiken die we pootten, doen het op zich goed, maar zoals je op deze (wat donkere) foto ziet, zijn ze aan de onderkant stevig gesnoeid. Het zijn nu meer laurier-boompjes. De dader? Vrouw Holle natuurlijk. Alles waar geen grote stekels aanzitten maait ze af tot op een hoogte waar ze met haar snuit bij kan. Boos worden heeft geen zin en we plaatsen het maar in de categorie 'creatief tuinieren met dieren'. 

p.s. gisteravond zat Hepie ineens weer op stok. Ze is twee nachten zoek geweest. Het gaat nog niet goed met haar. We hebben haar vandaag verwend met allerlei hapjes en ze zat vanochtend lekker in het zonnetje met haar vriendinnen.

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje