waar is Hepie?


Kippen verdwijnen soms zo ongemerkt. Dat komt vooral omdat we er zoveel hebben dat ik ze niet allemaal ken. Sommige kippen verdwijnen echter niet ongemerkt, want ik heb net het hele erf afgezocht naar Hepie 2. Ze was al een paar dagen niet lekker en zojuist zag ik dat ze niet op stok zat. Het is te donker om goed te kunnen zoeken en ik vrees het ergste. Haar zus (Hepie 1) overleed begin dit jaar. Het zijn de twee kippen linksboven op deze al eerder genomen foto. Ze kwamen hier in april 2010 en hoorden bij het eerste groepje dieren dat Erve Knots bevolkte. Ze waren toen al een jaar of vijf. De ouderdom slaat ooit toe. Ik hoop dat ik haar morgen vind en nog meer hoop ik dat ik niet goed heb gekeken en ze morgen toch gewoon het hok uitkomt. Heep is één van de iconen van ons erf en de leider van een vast groepje. Je weet dat de dag ooit komt, maar je wilt die het liefst zo lang mogelijk uitstellen.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots