is hier nog iets te eten?


Sergio overweegt zijn zonden en dat zijn er nogal wat. Ze betreffen het jatten van eten. Een heel pak roomboter van tafel, eindeloos veel kattenvoer, koude pizza's van het aanrecht, een hele zak Frolic uit de kast en ga zo maar door. Meneer is een meester in het razendsnel wegkapen van voer. Hij past intussen dus niet meer door het hondenluik voor de kleine honden (ja, daar kon hij eerst wel door) en hij springt ook niet meer soepel over een hek van een meter. Dat zijn dan weer voordelen. Hij is daarentegen zo'n lieve knuffelbeer dat je hem alles vergeeft. 's Avonds ligt hij graag op schoot (of iets wat daarop lijkt) en gaat dan op zijn rug liggen kreunen. Een en al goedheid die hond, dus zo'n extra hapje is hem gegund. Inmiddels zijn we wel steeds oplettender, want van een te dikke hond wordt niemand gelukkig. Met de oliebollen in aantocht zullen we meneer extra in de gaten houden.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots