een jaar bij ons


Gisteren was het een jaar geleden dat Eddy bij ons kwam wonen. Wat een portret hebben we toen in ons midden gekregen! Op een filmpje uit het asiel stond hij bang in een hoekje met zijn staart tussen zijn pootjes. Op het moment dat hij hier uit de auto stapte ging zijn staartje omhoog en veroverde hij heel Erve Knots. Geen seconde meer bang, alleen maar alert, vrolijk, speels (hij is net drie geworden) en dapper. Altijd in voor actie en vrienden met iedereen. Elke ochtend staat hij te springen voor de deur met een lap of kussen in zijn bek en stormt dan voor mij uit het terrein over. Hij is een meester in balletjes halen en je moet altijd je lachen inhouden als je hem ziet rondracen met zijn korte pootjes. Zijn oren zijn fenomenaal en zo karakteristiek voor dit prachtige podenco maneto kereltje. Geen minpuntje te ontdekken aan onze kleine hartendief. ...... of het moet zijn dat hij nog meer kussens gesloopt heeft dan Donder. Maar als hij je aankijkt zoals hieronder op de foto vergeef je hem alles.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots