© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

28 Jan 2020

Please reload

Recente Berichten

het valt tegen

6 Nov 2018

Wat waren we blij met onze pelletketel. Het was een hele operatie om hem aan te laten leggen en door alle graafwerkzaamheden hebben we het hele jaar geen gras op het erf gehad. Inmiddels zijn we zeven maanden verder en hebben we veel storingen gehad. Sinds vorige week donderdag zitten we in de kou en douchen kan ook niet. Ouderwets met een washandje in de keuken is wel even leuk, maar dit is niet wat we verwachtten. De ellende is dat er niemand komt om hem te maken. Gelukkig vriest het nu nog niet of nauwelijks, maar dit is niet fijn. We kunnen niet anders doen dan afwachten tot er eindelijk een monteur komt, maar misschien is het goed als waarschuwing aan een ieder die ook met het plan loopt om een pelletketel te kopen. 

 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje