lekker uitrusten


Ollie is helemaal ingeburgerd. Hij slaapt bij zijn vrienden Hector en Vrouw Holle, hij scharrelt het erf over op zoek naar eikels en hij staat vooraan als er wat lekkers te verdelen is. Zodra ik in de buurt kom met een appeltje of iets anders, dan ruikt hij dat van verre en staat al met opengesperde bek klaar. Ik hoef het er alleen maar in te gooien. Ol snapt al helemaal hoe de hazen lopen op dit erf. Zelf loopt hij overigens niet als een haas, want hij heeft al weken pijn aan zijn linkervoorpoot. Er is niets aan te zien, maar hij loopt zo mank als een hoepel. De dierenarts kon er ook niets aan zien en er zit niets anders op dan te wachten tot het beter wordt. Het lijkt sinds kort iets beter te gaan, want ik mag zijn poot weer aanraken en heel af en toe staat hij er weer op. Gelukkig hoeft hij nooit sprintjes te trekken en in het stro kan hij goed uitrusten en we nemen dus maar aan dat meneer uiteindelijk al zijn poten weer goed kan gebruiken.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots