© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

28 Jan 2020

Please reload

Recente Berichten

Gijs doet nog mee

14 Sep 2018

Ons ouwetje Gijs is niet zo vaak in het nieuws, maar het gaat wel goed met de kleine man. 12,5 jaar is hij nu en stokdoof. Hij redt zich prima in de roedel. Dat wil zeggen dat hij zich van niemand iets aantrekt en de anderen laten hem met rust. Hij staat zijn mannetje en dat weten ze, niemand zal ooit proberen iets van hem af te pakken of hem in de weg te zitten. Als de groep naar buiten rent omdat ze denken iets te horen, scheurt Gijs net zo hard mee. Met zijn schorre stem blaft hij mee om mogelijke onverlaten weg te jagen. Als hij besluit dat hij geknuffeld wil worden dan meldt hij zich. Gijs doet nog helemaal mee!

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje