© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

Wick leert te leven

7 Sep 2018

Wick kwam met een iets groter rugzakje dan onze andere vier geadopteerde honden uit Spanje. Hij was wat banger, voorzichtiger en afstandelijker. In het asiel sluiten honden zich vaak af om het leven aan te kunnen. Hij had ook voernijd, wat resulteerde in een paar gevechten. We kennen het proces ondertussen en ook bij Wick verloopt het volgens 'schema'. Na een week of drie kwam hij uit zijn schulp, eerst met wat geruzie met de anderen, hij blafte voor het eerst en op een avond kwam hij ineens uit zichzelf naar me toe en wilde bij mij liggen. Het samen eten gaat intussen prima, al houden we nog wel een oogje in het zeil. Hij is zich meer bewust van zijn omgeving en het mooiste is om te zien hoe hij leert rennen. Door zoveel jaren in een kleine betonnen ruimte te leven, kon hij eigenlijk niet rennen. Zijn voorpoten deden normaal, maar met zijn achterpoten sprong hij als een konijntje. Dat gaat inmiddels steeds beter en hij beweegt steeds soepeler.  Hij begint vrienden te worden met de andere honden en hij begint zich aan ons te binden. Zo fijn om te zien dat deze lieve jongen leert leven.   

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje