de lelijke plaskater


Max. Een van onze zes (ex)katers. Max woont hier al wel een jaar of zes en we kregen hem ooit uit een kattenopvang. Niemand wilde hem, omdat mensen hem lelijk vonden. Max heeft namelijk een oog dat altijd traant en vaak ontstoken is. De reden dat Max weggedaan was had te maken met het feit dat hij een plaskater is. Nou, dan ben je bij Erve Knots aan het goede adres. Wij houden van lelijke plaskaters! Max is een schat die elke nacht bovenop Dick slaapt, hij weet waar lekkers te halen is en kent alle fijne plekjes op het erf. En wat dat plassen betreft: we hebben het huis er op aangepast en er staat altijd een sopje klaar.

Deze foto is trouwens ook gemaakt door Ellen S., net als de foto van gisteren.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots