© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

kleine held

21 Aug 2018

Deze prachtige foto van Hector is gemaakt door Ellen S. Hector is de afgelopen dagen druk geweest. De komst van Ollie heeft voor wat opschudding gezorgd, want Ollie was niet altijd even vriendelijk voor Vrouw Holle. Aangezien Vrouw Holle een zere poot heeft, kon ze zichzelf niet goed verdedigen. Hector heeft er echter voor gezorgd dat haar niets overkwam. Als een echte gentleman kwam hij voor haar op en stuurde Ollie weg zodra die in de buurt van zijn vriendin kwam. Onze kleine held loopt zelf niet al te goed, maar als het nodig is, is hij er. Zo zien we mannen graag! Het gaat trouwens heel best met Hector. Voor zijn doen loopt hij veel en hij zit lekker in zijn vel. Zijn hoeven zijn weer te lang, donderdag wordt daar wat aan gedaan. De hoeven groeien nog wel krom, nu gelukkig niet meer naar onderen, maar naar opzij. Daardoor kan hij toch nog aardig lopen. Overmorgen is hij 3 jaar bij ons. Wat een avonturen hebben we met hem beleefd. Hij hoort tot de iconen van Erve Knots en hopelijk blijft hij dat nog heel lang. Ollie is overigens weer zijn lieve, rustige zelf en is nu dikke vrienden met Hector en Vrouw Holle. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje