© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

ze zijn er weer

17 Aug 2018

Er zijn de laatste tijd weer heel wat kuikens uit een ei gekropen. Omdat zoveel kuikens direct na hun verschijnen dit voorjaar en deze zomer verdwenen zijn, hebben we niet meer goed opgelet waar er kippen zaten te broeden. En zo kwam het dat er wel tien kuikentjes over het erf struinen. Ze worden nu niet meer opgegeten omdat de kraaien en andere roofdieren geen interesse meer hebben. Als ze allemaal groot worden zullen we maatregelen moeten nemen. Dat moet sowieso een keer, omdat het aantal hanen ook weer de pan uit groeit. Ooit zeiden we stoer dat we zelf hanen zouden gaan slachten, maar we moeten bekennen het niet meevalt ons daar toe te zetten. Voorlopig kijken we het nog even aan en genieten van die donzige wezentjes. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje