© Erve Knots

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

26 Mar 2020

25 Mar 2020

24 Mar 2020

23 Mar 2020

22 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

Wick is thuis

8 Aug 2018

Wick is thuis! Na zeven jaar asiel begon hij gisteren aan zijn grote reis naar huis. Om half 1 kwam hij vandaag met 46 andere honden aan in Austerlitz. Hij was volkomen overdonderd door alle nieuwe geluiden, geuren en kleuren. In de auto naar huis sliep hij. Vanzelfsprekend werd hij hartelijk ontvangen door onze roedel, dat ging weer meteen goed. Even aan elkaar snuffelen en daarna ging Wick zijn nieuwe terrein verkennen. Hij is een beetje bang en voorzichtig, maar laat zich al volop knuffelen. Hij laat mij geen moment uit het oog en wil steeds bij me zitten. Brandon vond dat wel een beetje moeilijk, want eigenlijk is hij degene die altijd tegen mij aan mag zitten. Nu het avond is, loopt Wick wat onrustig rond. Aan de ene kant is hij doodmoe van alle indrukken en aan de andere kant giert de adrenaline nog door zijn lijfje. We hopen dat hij en wij een beetje zullen slapen, dan kunnen we morgen de wereld aan. Welkom lieve Wick!

 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje