dor en droog

Terwijl Wick naar ons onderweg is onderweg vanuit Spanje beleven wij weer een ongekend hete dag in Drenthe (hoewel we vandaag ook even in Amersfoort waren). Naar verluidt komt er de komende dagen regen en dat is hard nodig. Hierboven een foto van de voortuin: het gras dood, een deel van de beukenhaag dood. Hieronder de wei waar de pony's al drie maanden niet in hebben gekund omdat er geen gras is.

Verder nog de tuin bij de keuken: dode hortensias.

En het erf zonder gras:

Het was een zomer 'from hell' voor ons. Het is op het moment dat ik dit schrijf bijna donker en het is nog steeds dertig graden buiten. De kippen zitten te hijgen op stok en de varkens weten niet waar ze het zoeken moeten. In het caviahok is het nog 34 graden. Als dit de Nederlandse zomers worden, gaan wij emigreren naar het noorden van Scandinavië.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots