© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

vertrouwen

3 Aug 2018

Asielhonden hebben in het begin vaak één slaaphouding: helemaal opgerold met de pootjes strak om zich heen. Dat is veilig. In het afgelopen jaar hebben we de stappen naar vertrouwen in hun slaaphouding gezien. Eerst gaan ze wat comfortabeler op hun zij liggen slapen, daarna liggen ze plat op de zij met de poten van zich af en uiteindelijk is dit de favoriete houding: helemaal op de rug met de buik onbedekt en de poten in de lucht. Donder en Sergio doen dat al een poos (hoewel een grote hond als Sergio die houding maar even volhoudt) en Brandon is nog niet zo ver, hij ligt nog vaak opgerold en soms op zijn zij. Eddy ging van de week om, letterlijk en figuurlijk. Ik had me er al op verheugd, want honden met korte pootjes zijn zó koddig als ze zo liggen. Good for you Eddy!

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje