© Erve Knots

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

26 Mar 2020

25 Mar 2020

24 Mar 2020

23 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

Mojo's Snackies

1 Aug 2018

Mojo is helemaal gek van Cosma Snackies. Gortdroge, vederlichte gedroogde stukjes vlees. Het is heel bijzonder dat hij die zo lekker vindt, want meneer lust eigenlijk alleen harde brokjes van Royal Canin. Als je hem iets anders voorzet, bijvoorbeeld blikvoer of kattensnoepjes, dan rilt hij van afschuw. Nergens konden we hem eens extra mee verwennen. Toen Benjamin en Mathilde hier kwamen wonen namen zij deze snoepjes mee en vanaf het eerste moment is Mo er gek op. Hij begint er al om te roepen als hij me 's avonds binnen ziet komen. Het is fijn dat er nu iets is waar hij blij mee is, want Mojo heeft een heel beperkt leven door zijn hersenziekte. Nu hebben we 's avonds nog wat meer uit te wisselen dan alleen maar knuffels. Van een docent ethiek leerde ik ooit dat het leven de moeite waard is als er nog iets is waar je naar uitkijkt. Mojo heeft dat nu (naast de knuffels) met deze snackies. 

 Mojo kijkt uit naar zijn snoepjes.

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje