afscheid van Coco


Vanochtend hebben we Coco in moeten laten slapen. Coco is het caafje meest rechts op de foto. Ze is ruim zes jaar geworden. Ze kwam hier twee jaar geleden met haar hele familie. Ze was de moeder van Muis en Zoë (vooraan). Coco was al een beetje incontinent toen ze hier kwam en dat is in de loop er tijd steeds erger geworden. Vanochtend zag ik dat ze een grote ontsteking had en bij de dierenarts bleek dat er niets meer aan te doen was. Dick was erbij toen ze rustig insliep. We zijn er verdrietig van, maar we weten ook dat ze een fijn leven te midden van haar gezin heeft gehad, met lekker de ruimte om rond te rennen. Ze was tot het laatst een levenslustig caafje. Lieve Coco, we zijn blij jou gekend te hebben. Rust zacht.

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots